Stanojević nakon poraza: Poneli smo se onako kako dolikuje velikom klubu

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da osvoje Kup Srbije. Zvezda je slavila 4:3 u penal-seriji.

Posle meča trener crno-belih Aleksandar Stanojević nije krio razočarenje i žal za izgubljenim finalom.

Čestitam Zvezdi na osvojenom Kupu. Sve je bilo korektno tokom celog meča. Bilo je možda čarki u određenim trenucima. Nemam šta da zamerim momcima, 120 minuta smo izgarali uz probleme koje smo imali. Nije bilo mnogo šansi i umorno smo izgledali i mi oni. Nismo zadovoljni, ali to odlazi i na jednu i na drugu stranu i sada je otišlo na drugu stranu, rekao je Stanojević.

Stanojević je rekao da ova utakmica nije bila dobrog kvaliteta i da ni jedna ni druga ekipa nisu htele da rizikuju.

Odigrali smo mnogo utakmica ove sezone, svi su već završili prvenstva. Bili smo teški i mi i oni. Loša je utakmica bila, momci su dali maksimum. Meč je bio egal. Naravno da je moglo bolje, nismo ni jedni ni drugi rizikovali. Imali smo dosta problema sa sastavom u prethodnom periodu, dodao je trener crno-belih.

Utakmicu su obeležile i burne reakcije i čarke protivničkih timova. Stanojević je rekao da ne bi puno obraćao pažnju na to i da je na terenu bilo dosta nesportskih situacija.

Mislim da smo mi ispoštovali protivnika, bili smo tu kad su podigli pehar, pokazali smo poštovanje. Mislim da su se moji igrači poneli kako dolikuje velikom klubu. Ne bih sad pričao da li je moglo ovo ili ono. Mislim da je sudija izvanredno sudio i da je izvanredno kontrolisao dešavanja. On je jedan od naših najboljih sudija i najbolje rangirani sudija, zaključio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Roteiro, najpopularnija lopta u istoriji EURA

Njemačka kompanija Adidas glavni je sponzor lopti sa kojima se igraju Evropska prvenstva. Adidas od 2000. godine za svaki...

POVEZANE OBJAVE