Kosanović: Toliko se govorilo o rekordima, a u finalu gol je mogao da padne samo slučajno

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Milorad Kosanović, veoma je razočaran viđenim u finalu Kupa Srbije.

Iskusnom stručnjaku se nije dopala ni igra, a ni sve što je rečeno i viđeno u danima pred derbi i tokom izvođenja penala.

Sramota me je bila da gledam to, prvo Stojković koji je rekao onu ružnu reč ako ne pobede (silovanje), pa onda onaj potez Gobeljića. Ja ne znam samo odakle se stvorila tolika mržnja, rekao je Kosanović za Večernje novosti.

Kosanović nije zadovoljan ni načinom na koji su mediji pisali uoči ovog večitog derbija.

Mnogo toga mi se nije svidelo u samoj igri, nisam zadovoljan ni kako ste vi novinari izveštavali o brojnim rekordima Zvezde, Partizana, Vojvodine, a juče je gol mogao da padne samo slučajno. Sve je to posledica nenormalno velike lige, mislim da je 12 klubova sasvim dovoljno za naš fudbal.

On je dodao i da igrači ne smeju da imaju strah od poraza.

Ne smeju da imaju strah od poraza, treneri bi trebalo da ih pripreme i psihički i fizički, da drugačije postave igru. To da su svi dali maksimum su priče za decu, ljut sam zbog toga. Loša igra je posledica takvog mentaliteta, zaključio je Kosanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE