PLEJ-OF NBA LIGE: Uzmi 1.500 RSD i podrži Jokića i Denver!

Kažu da je plej-of košarka totalno drugačiji sport u odnosu na košarku u ligaškom delu takmičenja. Tako je širom planete, ali mnogi veruju da se ta razlika najviše vidi u NBA ligi.

Zato smo se obradovali početku plej-ofa u najjačoj ligi na svetu, a za još veću radost donosimo vam jednu važnu informaciju.

Evo o čemu se radi: klikom OVDE dobijate 1.500 dinara bonusa za sportsko klađenje, a važno je napomenuti i da vas SAMO U MERIDIANU čeka bonus na parove, i do 2000% pa ovo nikako ne smete propustiti.

Već su na redu i treće utakmice serija prvog kola doigravanja, a posebno nas zanima kako će se Nikola Jokić i njegov Denver snaći na prvom gostovanju.

Nakon dve utakmice protiv Portlanda u Koloradu, vreme je i za treću, a u njoj će Džoker, u isčekivanju MVP nagrade još jednom predvoditi svoje saigrače.

Cilj Nagetsa je da se nadmaši uspeh iz prošle sezone kada je ekipa igrala u finalu Zapadne konferencije.

Neće biti lako, a veliki izazov predstavlja već duel u prvoj rundi. Portland ima oružje iz kojeg cele sezone “puca” na koš rivala. Demijan Lilard i Sidžej Mekolum čine jedan od najboljih tandema u NBA, a u novom spektaklu pokušaće da nadigraju Jokića i Majkla Portera Juniora.

Na teren će nešto ranije i, još uvek aktuelni MVP – Janis Adetokumbo.

Grk će sa Milvokijem igrati protiv Majamija za koji i ove sezone sjajno igra iskusni Goran Dragić.

Uz pomoć Džimija Batlera, Bama Adebajoa i Dankana Robinsona, pokušaće da zaustavi pohod Baksa, ali u prethodnim utakmicama smo videli koliko to može biti teško, i koliko neizvesnosti možemo da očekujemo.

U trećem meču dana, Los Anđeles Lejkersi će gostovati Finiksu koji je iznenadio mnoge i ligaški deo takmičenja završio na drugom mestu Zapadne konferencije.

Njihov rival u prvoj rundi je u plej-of stigao iz plej-in doigravanja, ali uprkos tome, pre samog početka serije, Lejkersima su mnogi davali veće šanse za prolazak.

Lebron Džejms, Entoni Dejvis i ostatak “Jezeraša” moraće da bude na najvišem nivou kako bi sprečili ispadanje u prvoj rundi plej-ofa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VUJOŠEVIĆ: Ne volim Zvezdu zbog povlašćenog statusa

Nekadašnji dugogodišnji trener Partizana, ali u jednom periodu i Crvene zvezde, Duško Vujošević gostovao je u emisiji "360 stepeni"...

POVEZANE OBJAVE