ZVANIČNO: Jokanović se vratio u engleski fudbal

Nije se dugo čekalo na promociju Slaviše Jokanovića kao novog menadžera Šefild junajteda.

Iako je bilo najavljeno da će sve biti ozvaničeno u narednih 48 časova, engleski klub je potvrdio izbor Jokanovića kao prvog menadžera “oštrica” sa kontinenta.

Jokanović je potpisao trogodišnji ugovor, a u prvoj izjavi je rekao da se raduje zbog povratka u engleski fudbal.

Čast mi je što sam izabran za menadžera kluba sa takvom istorijom. Radujem se što ću ponovo raditi u engleskom fudbalu i sa nestrpljenjem čekam upoznavanje sa igračima, stručnim štabom i našim strastvenim navijačima. Svi delimo dugoročnu viziju, strast i ambiciju za Šefild junajted. Navijačima želim da poručim da ćemo učiniti sve da ih učinimo ponosnim i da od “Bramal Lejna” napravimo neosvojivu tvrđavu, rekao je Jokanović u prvom obraćanju javnosti.

Vlasnik Šefild junajteda, Princ Abdulah, rekao je da je srpski stručnjak pravi izbor.

U protekla dva meseca tražili smo pravu osobu za poziciju menadžera. Uzeli smo u obzir mnogo kandidata i nakon iscrpljujućeg procesa shvatili da je Jokanović pravi čovek za tu poziciju. Već u prvom razgovoru sa njim shvatili smo da nam se ambicije poklapaju i siguran sam da smo njegovim angažovanjem osigurali uspeh kluba u narednom periodu, izjavio je Princ Abdulah.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SE DOMOGAO PLEJ-OFA: NBA liga dodelila nagradu Kariju (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta ove sezone ispali su u prvoj rundi plej-ina NBA lige. Izbacili su ih Sakramento Kingsi, koji su...

POVEZANE OBJAVE