Zvezda traži hitnu istragu protiv jednog od trojice arbitara četvrte utakmice

Košarkaški klub Crvena zvezda zatražio je hitnu istragu protiv sudije Uroša Nikolića, jednog od trojice arbitara četvrte utakmice u Podgorici.

Uz Nikolića na tapetu je i delegat Milan Krneta, delegat utakmice Crvena zvezda – Cedevita Olimpija koja je odigrana u aprilu.

Nakon fer i korektne utakmice koja je odigrana u hali “Aleksandar Nikolić” iz nama nepoznatih razloga sudija Uroš Nikolić je potpuno demolirao sudijsku svlačionicu, napravio veliku materijalnu štetu i tom prilikom doživeo i povredu. KK Crvena zvezda saznao je za ozbiljnost i razmere ovog incidenta tek kada se u javnosti pre tri dana pojavio video snimak potpuno uništene svlačionice u hali “Aleksandar Nikolić”.

Proverama kod čelnika SC “Tašmajdan” i hale “Aleksandar Nikolić” kao i MUP Republike Srbije koji su izvršili uviđaj i sačinili službenu belešku o ovom incidentu, KK Crvena zvezda je došao do saznanja da je sudijska svlačionica potpuno uništena!

Posebno nas iznenađuje i činjenica da delegat ove utakmice Milan Krneta nije zabeležio ovaj veliki incident i to smo utvrdili uvidom u njegov zvanični izveštaj sa te utakmice, navedeno je u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu, uz priložen video snimak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Filadelfija preživela, slavili u Njujorku nakon produžetaka

Košarkaši Filadelfije pobedili su prošle noći u gostima ekipu Njujorka posle produžetka sa 112:106 i tako smanjili na 3:2...

POVEZANE OBJAVE