SAMO U MERIDIANU: Najveće kvote za finale Lige šampiona i majstoricu ABA lige!

Iako je sezona u većini evropskih liga okončana, ove nedelje čeka nas mnogo sportskog uzbuđenja. Svim domaćim ljubiteljima košarke u fokusu će biti majstorica finalne serije ABA lige. Naravnu, tu je i fudbalska poslastica – finale Lige šampiona!

Kao što ste i navikli, svaki put kada je sport u punom sjaju, Meridian vam donosi najveće kvote na svetu.

Ne zaboravite i na bonus dobrodošlice, pa tako ako još uvek nemate otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs vreme je da to odmah učinite – registrujte se OVDE i preuzmite 1.500 DINARA bonusa za online klađenje.

A onda… pogled na najveće kvote i dobitni tiket može da se sastavi.

Pa, šta nas to sve čeka ovih dana?

MANČESTER SITI – ČELSI, KEC 2.00

Pred nama je veliko finale Lige šampiona, a ono što je posebno zanimljivo – sastaju se dva engleska kluba. Njihove duele smo već imali priliku da gledamo, ovo je četvrti ove sezone i ujedno najvažniji. Premijerligaši se bore za trofej namenjen šampionu Evrope, a to nikako nije mali ulog! Štaviše, “građani” imaju priliku da kompletirau titule i podignu treći pehar ove sezone, dok “plavci” gaje nadu da će ponoviti uspeh iz 2012. godine.

Favorita sigurno imate, pa – ne čekajte, trk na merdianbet.rs.

* SPECIJAL ZA KLAĐENJE – najveće kvote spremne su za finalni meč Lige šampiona, ali ne samo to! Sada imate priliku da pogodite ko će dati dva gola na meču, ko će postići gol glavom, koliko će kornera biti ili, možda, ime igrača koji će dobiti direktan crveni karton?!

KIL – KELN, DVOJKA 2.25

U doigravanju Bundeslige, sastaju se Kil i Keln, koji su već odigrali jednu utakmicu, u kojoj je Kil slavio sa 1:0. Sada je vreme za novu rundu, a u njoj će fudbaleri Kelna pokušati da opravdaju ulogu blagog favorita i preokrenu rezultat u svoju korist.

CRVENA ZVEZDA – BUDUĆNOST, KEC 1.30

I za kraj – košarkaška poslastica. Posle četiri više nego uzbudljive utakmice, vreme je da ABA liga dobije šampiona, a to znači da će i region dobiti učesnika Evrolige za narednu sezonu.

Dueli ova dva tima sa sobom uvek nose mnogo uzbuđenja i tenzija, i na terenu i van njega, a ni va sezona nije ništa drugačija. Ipak, mora se priznati da Crvena zvezda u odlučujući duel ulazi kao blagi favorit, ako ni zbog čega drugog – onda zbog domaćeg terena.

Bilo kako bilo, jasno je da nas čeka pravi košarkaški spektakl, mnogo zakucavanja i sjajnih dodavanja, a navijači se nadaju da će “proraditi” i šut sa distance.

Da li će Ognjen Dobrić ponovo biti heroj, može li Branko Lazić da opravda epitet najboljeg defanzivca ili će Luka Mitrović i Nikola Ivanović naći rešenje za crveno-bele – ostaje da vidimo.

Bilo ako bilo, verujemo da se već rezervisali termin, a rezervišite i svoje omiljene parove, jer vas u Meridianu čeka fantastičan bonus – i do 2000%!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE