ČIČA-MIČA GOTOVA JE PRIČA: Sve je dogovoreno, Inter ima novog trenera!

Dosadašnji trener Lacija Simone Inzaghi zameniće Antonija Kontea na poziciji trenera Intera i samo je pitanje trenutka kada će ova informacija biti zvanično potvrđena.

Mlađi od braće Inzagi tokom prethodnih pet godina bio je na klupi rimskog kluba i stekao je reputaciju jednog od najboljih trenera na Apeninima.

Nakon što je Inter sporazumno raskinuo ugovor s Antoniom Konteom, čelnici aktuelnog prvaka dogovorili su dolazak Inzagija na njegovu poziciju.

Inzagi je s Lacijom osvojio tri trofeja u prethodnih pet godina, jedan Kup Italije i dva Superkupa, a pretprošle sezone je uveo ‘Orlove’ u Ligu prvaka prvi put nakon 12 godina.

Inter zbog ekonomske krize nije imao previše prostora za izbor Konteovog naslednika, a mediji u Italiji navode da će Inzagi bez obzira na dolazak u veliki klub biti prisiljen odreći se usluga nekih od najboljih igrača.

Također, navodi se da će Inzaghi potpisati ugovor na dve godine i da će mu godišnja plata iznositi oko četiri milioa evra, što je dvostruko više nego što mu je nudio Lacio za potpis novog ugovora do leta 2024. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE