Terzić najavio još tri “bombe”: Cilj je da nikad jači uđemo u kvalifikacije za LŠ

Direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, istakao je da je cilj crveno-belih da nikad jači uđu u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Aleksandar Dragović je već potpisao, Aleksandar Kolarov je pred potpisom, a pominju se još dva sjajna fudbalera.

Nećemo govoriti o imenima pre nego što realizujemo transfere, ali nesporna je naša želja da dovedemo Aleksandra Kolarova. Mnogi su bili skeptici i kada je u pitanju Aleksandar Dragović, fudbaler koga je Leverkuzen platio 21 miliona evra, pa smo uspeli. Iskusni igrači donose rezultat, ali to neće uticati ni na razvoj naših mladih igrača. Radimo na dovođenju Aleksandra Prijovića i Marka Arnautovića, rekao je Terzić, a preneo B92.

Kada su u pitanju odlasci, samo trojica mladih igrača mogu da odu.

Ranije, u slučaju odličnih ponuda, mogu da odu trojica mladih – Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović.

Sportski cilj je titula u Srbiji i plasman u Ligu šampiona.

Sportski cilj je grupna faza UEFA i titula. To je ono što Zvezdi obezbeđuje finansijsku stabilnost. Četiri miliona dobijamo od Gasproma, 1.2 miliona od Telekoma, u slučaju da uđemo u Ligu Evrope imamo 10 miliona, u slučaju Lige šampiona 20 miliona, četiri do pet miliona od ulaznica, 10 do 15 miliona od transfera. Zvezda se izdigla iznad mnogih stvari i situacija, izazova kao deo ovog ambijenta U ovoj godini je potukla mnoge rekorde, koje smo pravili i ranije, 2017. godine je neki klub iz prve runde ušao u UEFA fazu, 2018. u Ligu šampiona, 2019. opet, a onda 2020. Crvena zvezda. Tu je i svetski rekord po broju bodova, potom naš rekord sa golovima. Ne vidim razlog da se ne nastavi u istom pravcu, istim tempom. Želimo da do 22. juna kompletiramo igrački kadar i da jači nego ikada uđemo u kvalifikacije za Ligu šampiona, zaključio je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE