OVOG PUTA DILEME NEMA – Napred Nole, slavi u Beogradu! [BONUS IZNENAĐENJE]

Čekali smo godinama da nam vrhunski teniseri dođu u Beograd, a ova 2021. nas je obradovala i to dva puta.

Nakon Serbia Opena 1, tu je i Serbia Open 2, a sa njim i najbolji svetski teniser – Novak Đoković. Ovog puta rešen je da slavi u svom gradu, a kako je publika dozvoljena – imaće i sa kim!

Međutim, za sve one koji ostaju kod kuće imamo jednu lepu vest, odnosno novi način da podržite Novaka. Za početak, kliknite OVDE, registrujte se i preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA.

Ne sumnjamo da imate poverenja u Novaka, te je to možda i najbolji predlog kako da “zavrtite” keš koji dobijete, ali uz sjajan bonus na parove, koji iznosi i do 2000%, ne sumnjamo da ćete biti maštoviti i iskoristiti sve pogodnosti.

Vratimo se sada tenisu. Đoković za sada beleži dobre rezultate, a Serbia Open je sjajna uvertira za Rolan Garos, koji nas uskoro očekuje i na kojem Srbin “cilja” titulu.

Đoković je obezbedio plasman u finale pošto je savladao Slovaka Andreja Martina. Za trofej na turniru u rodnom gradu koji pripada seriji 250 igraće protiv Aleksa Molčana.

Sudeći po partijama koje je Nole pružio u Beogradu, nema sumnje da se polako zagreva i da će biti jedan od glavnih favorita u Francuskoj.

Naravno i tamo će imati našu podršku, a do tada pogledajte SPECIJAL ZA SERBIAN OPEN koji smo vam spremili i da ne zaboravimo – srećno Nole!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE