PUKLA LJUBAV: Josip Iličić i Atalanta dogovorili rastanak, bira između dva italijanska velikana

Slovenački internacionalac Josip Iličić (33) ovog leta nakon četiri godine odlazi iz Atalante. Iličić ima još jednu sezonu ugovora sa klubom iz Bergama, ali obe strane su se složile da je vreme za rastanak.

Italijani pišu da je Atalanta spremna da ga proda za 10 miliona evra, a Sportmediaset otkriva da su za njega najviše zainteresovani Lacio i Milan, o čijem se interesovanju piše već nekoliko meseci.

Iličić je u Atalanti igrao najbolji fudbal karijere i bio je najzaslužniji za proboj senzacije iz Bergama u četvrtfinale Lige šampiona prošle sezone. No, nakon pandemije koronavirusa, koja je pogodila grad u kojem živi i igra, pao je u depresiju i više nije bio isti.

U tek završenoj sezoni u 38 nastupa u svim takmičenjima postigao je sedam golova i podelio 11 asistencija. Poređenja radi, u prethodnoj je sezoni u 34 nastupa postigao 21 i namestio devet golova.

Osim toga, nekoliko puta ove sezone sukobio se s trenerom Đan Pjerom Gasperinijem, a posebno je ružno izgledalo kad je vikao na njega kad ga je izvodio u finišu dvoboja protiv Real Madrida.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA IH DOMAĆINSTVO EP: Nemci znaju šta će sa Nagelsmanom

Fudbalsku reprezentaciju Nemačke očekuje učešće na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini. U prvim test mečevima savladali su Francusku i Holandiju....

POVEZANE OBJAVE