SENZACIJA NA POMOLU: Bufon će izborom novog kluba raspametiti sve “kalčo romantičare”

Đanluiđi Bufon još nije objavio da li nastavlja karijeru, a u odluci bi mogao da mu pomogne poziv iz kluba u kojem je počeo da se bavi fudbalom.

Italijanski mediji pišu da u svojim redovima želi da ga vidi Parma, koja je ove sezone ispala iz Serije A. Bufon je u Parmi započeo karijeru, od 1995. do 2001. branio je za prvu ekipu, a 1999. osvojio italijanski Kup i Superkup te tadašnji Kup UEFA.

U nedavnom intervjuu za GQ 43-godišnja legenda je rekla da bi u Italiji igrala samo za Juventus i Parmu, a Sky Sports javlja da bi ga njegov prvi klub doveo kako bi se odmah vratio među prvoligaše.

Međutim, Italijani pišu i o interesovanju izvan italijanskih granica te s posebnim naglaskom spominju grčki Olimpijakos.

Parma je juče za trenera dovela Enca Maresku, koji još nije radio kao glavni trener, a zanat je učio kod Pepa Gvardiole u Mančester sitiju, gde je prošle sezone vodio U-23 ekipu.

Dve godine je mlađi od Bufona, a delili su svlačionicu u Juventusu od 2001. do 2004. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE