Dvojica Amerikanaca napustili Bar: U Mornaru mora da se poštuje red!

Jedan od najboljih košarkaša Mornara u poslednje dve sezone Džejkob Pulen napustio je Mornar.

On je raskinuo ugovor sa klubom iako je imao još jednu godinu u istom. To je potvrdio i predsednik kluba Đorđije Pavićević.

Tačno je, sa Pulenom smo raskinuli ugovor iako je važio još jednu sezonu. Uz svo uvažavanje njegovih igračkih i drugih kvaliteta i onoga što je dao za Mornar, nećemo nikome dozvoliti da se ponaša mimo utvrđenih pravila, ni na treninzima, ni na utakmicama. Bez obzira o kome se radi, u Mornaru mora da se poštuje red, rekao je Pavićević.

On je istakao da klub igrače poštovao i u vreme kada nisu igrali.

Očekujemo poštovanja igrača prema klubu makar onoliko koliko klub poštuje njih. Uostalom, svoj odnos prema igračima klub je pokazao u finišu prošle sezone, prekinute zbog korone. Dva-tri meseca nisu igrali, a sve prinadležnosti su uredno primili. Nikoga nećemo držati preko volj da odrađuje posao za koji je plaćen.

Takođe, pored Pulena klub je napustio i Derik Nidam.

– Takođe smo dali dozvolu Nidamu da posle kupa ide kući. Korektna, mirna i radna atmosfera u klubu nema alternativu, pa i po cenu rezultata, završio je Pavićević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON DOMINANTNIH 10 GODINA: Englezi će po lošem pamtiti ovu sezonu!

Juče su završeni revanši četvrtfinala Lige konferencija i Lige Evrope. U drugom elitnom takmičenju UEFA po značaju, sastaju se Bajern...

POVEZANE OBJAVE