Dosta im je statusa luzerskog kluba: Totenhem krenuo po tandem koji je pokorio Seriju A

Totenhem želi da angažuje Antonija Kontea za trenera, a donedavnog Juventusovog sportskog direktora Fabija Paraticija za sportskog direktora, javljaju britanski mediji.

Spursi navodno intenzivno rade na tome da dovedu obojicu italijanskih stručnjaka, a pogotovo žele da reše pitanje novog trenera nakon što su otpustili Žozea Murinja.

Nakon što je Konte napustio poziciju trenera Intera, a s obzirom na njegov CV postao je odmah zanimljiv londonskom klubu. Međutim, Totenhem sada uz njega želi da dovede i Paraticija za sportskog direktora.

Paratici je napustio Juventus pre nekoliko dana nakon 11 godina na poziciji sportskog direktora u tom klubu i sa Konteom je sarađivao dok je on vodio Juventus između 2011. i 2014. godine.

Iako bi Konte rado ponovo sarađivao sa Paraticijem, treba uzeti obzir da je interesovanje za njega pokazao još jedan velikan. Navodno je Real Madrid kontaktirao Kontea nakon što je Zinedin Zidan također napustio poziciju trenera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE