Kraj za Lajovića u Parizu

Nakon što je u Beogradu konačno vezao dve pobede na šljaci ove sezone, Dušan Lajović se vratio ispadanju u prvom kolu.

Srpski teniser je završio nastup u singlu na Rolan Garosu, a savladao ga je Nikoloz Basilašvili koji je nakon 2 časa i 8 minuta trijumfovao 3:1, po setovima 6:4, 6:3, 0:6, 6:2. Na taj način nastavio je seriju dobrih rezultata u duelima sa Lajovićem, a ovo mu je bio peti trijumf u šestom međusobnom duelu.

A počelo je dobro za Lajovića koji je poveo 4:1 u prvom setu, ali je izgubio narednih pet gemova, samim tim i set. Drugi set nije doneo ništa bolje za Lajovića, koji je u trećem gemu izgubio servis prvi put u ovom delu igre, da bi u devetom gemu Basilašvili napravio još jedan brejk za vođstvo od 2:0.

Lajović je u drugom setu imao samo jednu brejk loptu, ali je u trećem setu prosto počistio rivala sa terena, prepustivši mu samo 9 poena. Nagoveštaj preokreta nije dugo trajao, Basilašvili je poveo 2:0 u četvrtom setu, Lajović je uspeo da vrati brejk, međutim osvojio je samo jedan od narednih pet gemova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE