Matović pred Megu sabira povređene

Košarkaši Partizana prošli su prvu prepreku u plej-ofu Superlige Srbije, i sada u polufinalu ih očekuje meč protiv Mege.

Trener Aleksandar Matović ima puno problema sa povređenim igračima pred ovaj dvoboj.

Trej Dreksel se povredio i neće nastupati do kraja sezone. Juče su prvi put na treningu bili Tomas i Pejdž, doduše sve to ‘na nulu’, danas imamo još jedan trening i videćemo da li će moći da participiraju u toj utakmici u utorak, rekao je Matović.

On se potom osvrnuo na protivnika.

Mega ima dobru sezonu iza sebe, gde su se do poslednjih nekoliko kola borili za prva četiri mesta koja vode u plej-of ABA lige. U odnosu na tim koji je igrao tokom sezone, sada su se pojačali sa Simanićem, Milosavljevićem, a u ekipu se vratio i Novak, tako da igramo protiv tima koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije, a sa Milenkom Tepićem, Draganom Milosavljevićem  i Simanićem, koji su u svojim karijerama osvajali ABA ligu, dobili su na iskustvu jer to su igrači koji znaju kako se igraju utakmice u plej-ofu, završio je trener crno-belih.

Prvi meč se igra u utorak 1.juna od 20.30h u dvorani “Mega Factory”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE