Stojković naknadno pozvao dva igrača za junske mečeve u Japanu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, naknadno je pozvao dva igrača za prijateljske mečeve sa Japanom i Jamajkom.

Na spisku su Milan Makarić i Nemanja Jović, a junsku akciju iz opravdanih razloga propustiće neki od najboljih igrača.

Biće promena pošto se radi o kraju sezone, igrači imaju dosta zadravstvenih problema. Nova imena na spisku su Milan Makarić, najbolji strelac Superlige i Nemanja Jović, koji je prekomandovan iz mlade reprezentacije u A tim. Želim da vas obavestim da je nakon medicinskog pregleda ustanovljeno da Mitrović, Vlahović, Živković i Lazović ovoga puta ne mogu da budu sa reprezentacijom i u dogovoru sa zdravstvenom službom odluka je da im se da slobodno vreme kako bi se spremili za neke buduće akcije. Mene raduje da su svi igrači koji neće biti sa nama iz opravdanih razloga dobili slobodno, a veoma cenim što su svi oni bili sinoć u Sportskom centru i zajedno smo otklonili sve dileme. To govori o njihovoj profesionalnosti i odnosu prema nacionalnom timu, rekao je Stojković.

Stojković je govorio i o mladim igračima koji će prvi put biti deo A reprezentacije.

To su igrači sa velikim potencijalom, imao sam prilike da ih gledam nekoliko puta i zaslužuju da se nađu na spisku pogotovo jer su prijateljski mečevi. Joveljić, Čestić, Terzič, Jović, da ne nabrajam dalje, jedva čekam da ih vidim na delu i oni predstavljaju ozbiljan potencijal. Ekipa koja će putovati u Japan u proseku ima 24 godine, mlada ali će znati da igra fudbal, dodao je selektor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE