Terzić o kazni za Gobeljića i Kangu, o Partizanu: Ne vidim kako može u neko dogledno vreme da nam bude konkurentan

Pored mnogo tema vezanih za Crvenu zvezdu, generalni direktor Zvezdan terzić je gostujući na TV Prva govorio i o “večitom rivalu” Partizanu kao i uakmici finala Kupa Srbije.

Uvek se samo rezultat pamti. Zvezda je osvojila duplu krunu posle 14 godina i na to smo ponosni. Očekivao sam više od derbija, od mojih igrača. Moguće da je ta velika želja okovala igrače. Mislim da je Kup zasluženo osvojen, rekao je Terzić.

Potom je objasnio kakva je bila njegova reakcija na ponašanje Marka Gobeljića i Gelora Kange koji su na neprimeren način proslavili osvajanje trofeja.

Kao odgovoran klub moramo da vodimo računa o tome. Zvao sam Gobeljića i Kangu posle utakmice i rekao im da će biti kažnjeni. Oni moraju da budu svesni dresa koji nose, jedne društvene odgovornosti. Naravno da je to neprimereno i oni će biti kažnjeni prema klupskim pravilima.

On je rekao kako je Crvena zvezda toliko uradila u prethodnih sedam godina da joj Partizan više nije merilo.

Kao sportista moram da poštujem Partizan kao večitog rivala i kao klub sa istorijom, tradicijom. Odmakli smo mnogo od Partizana. Ne vidim kako može u neko dogledno vreme da nam bude konkurentan. Zvezda je mnogo jača. Zvezda ima svoje ciljeve, učešće u LE i LPŠ, osvajanje titule. Zvezda je mnogo organizaciono i igrački mnogo odmakla od Partizana i taj trend će se nastaviti, završio je generealni direktor Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA SE REKACIJA NERAZURA: Procurio izgled Interovog dresa za sledeću sezonu! (FOTO)

Ostalo je još šest kola do kraja Serije A, Inter je na korak od novog Skudeta. Izabranici Simonea Inzagija...

POVEZANE OBJAVE