TSC doveo pojačanje: Prošao školu zagrebačkog Dinama, osvojio titulu u Sloveniji pa stigao u Srbiju

Fudbalski klub TSC dobio je prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Novi igrač kluba iz Bačke Topole postao je štoper Josip Ćalušić, koji je stigao iz Celja i u prvom obraćanju medijima istakao da ne poznaje najbolje Linglon Superligu Srbije.

Zadovoljan sam što sam došao u TSC. Hvala upravi kluba što su me prepoznali i doveli i iskreno se nadam da ću opravdati očekivanja. Prošao sam celu Dinamovu školu, igrao sam za njih, kao i za slovenačko Celje. Radujem se početku nove sezone u novom u ovako profesionalnoj ekipi i nadam se dobrom početku sezone, kao i kvalifikaciji za Evropu, jer mi je jasno da je to najveći cilj TSC-a, rekao je Ćalušić.

Sportski direktor Mirko Jovanović otkrio je da je klub još zimus kontaktirao Ćalušića, ali da nije mogao da dođe zbog važećeg ugovora.

Ćalušić je iskusan igrač koji je prošao zagrebački Dinamo sa kojim je učestvovao u Ligi Evrope, a poslednje dve godine je proveo u Sloveniji u FK Celje. Sa njima je osvojio i titulu i igrao kvalifikacije za Ligu Šampiona. Sve su to naznake da TSC dobija odličnog, iskusnog, igrača sa dobrom karijerom i verujemo da će mnogo doprineti i našem klubu u ostvarivanju ciljeva, rekao je Jovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE