Juta na korak od konačnog trijumfa, Vašington ostao u životu, povreda Embida [VIDEO]

Prethodne večeri odigrana su dva plej-of meča u NBA ligi.

Vašington je ostao u životu nakon četvrte utakmice nakon prve pobede nad Filadelfijom u ovoj seriji, ali navijači Seventisiksersa mogu da bufu veoma zabrinuti. Razlog je povreda kolena Žoela Embida koji je nakon sedam minuta nezgodno doskočio i pao, pokušao da ostane na parketu još nekoliko minuta, ali je potom otišao u svlačionicu i više se nije vraćao u igru.

Za utorak je predviđena magnetna rezonanca nakon koje će biti poznato više detalja, ali je nastup Embida u petom meču pod velikim znakom pitanja.

U prve tri utakmice Embid je prosečno postizao 30 poena po meču, a sinoć je do izlaska iz igre ubacio 8 poena uz 6 skokova. Bredli Bil je predvodio Vizardse sa 27 poena, Hačimura je uz 20 poena imao i 13 skokova, dok je Vestbruk ostvario još jedan sjajan tripl-dabl, 19 poena, 21 skok i 14 asistencija. Kod Filadelfije Heris je bio najefikasniji sa 21 poenom, 13 skokova i 5 asistencija.

Novim trijumfom Juta je stigla na korak od konačne pobede u seriji sa Memfisom. Donovan Mičel je bio najefikasniji sa 30 poena u pobedničkom timu, Klarkson ga je pratio sa 24, Gober je ubacio 17, a Bojan Bogdanović 13 poena. Kod Memfisa Dža Moran je imao učinak od 23 poena, 12 asistencija i 5 skokova, dok su Džekson jr. i Bruks postigli po 21. Dabl-dabl je imao i Valančijunas sa 14 poena i 12 skokova.

Vašington – Filadelfija 122:114 – 1:3 u seriji
Memfis – Juta 113:120 – 1:3 u seriji

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE