Mega savladala Partizan!

Košarkaši Mege poveli su protiv Partizana u polufinalnoj seriji košarkaške lige pobedivši rezultatom 94:86. Izabranici Vlade Jovanovića Partizanu su ubacili 15 trojki i zasluženo slavili.
Crno beli su u prvoj četvrini postigli svega 18 poena a primili 34, to dovoljno govori ko je bio bolji rival u prvom delu. Druga deonica pripala je Partizanu, koji je trojkama Pejdža i na kraju Jaramaza spustio prednost na 8. Treća četvrina počela je trojkama Jaramaza i Perkinsa koji su spustili prednost na 3, međutim sjajni Petrušev je sa dve trojke vratio Megu na plus 9. Treća četvrina završila se sa velikih plus 15 za domaćina. Meč je bio rešen kada je Petrušev blokirao Jaramaza uzeo loptu i rutinski rešio koš faul i odveo Megu na 8 poena prednosti.
Najzaslužniji za trijumf je svakako Kazalon koji je postigao 23 poena i dosta razigravao Petruševa koji je postigao koš manje.
Kod Partizana najbolji je bio Mika koji je ubacio 22 poena, dok je Zagorac postigao 2 manje.

Naredni meč igra se u četvrtak, a domaćin će biti Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BILI NADOMAK KAPITALNOG BREJKA: Gostuje Zvezda, SC pušta karte u prodaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Studentski centar u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Nisu do trijumfa došli lako, već...

POVEZANE OBJAVE