Mitrović i Maksimović optimisti pred put u Japan

U Fudbalskom savezu Srbije je održana još jedna konferencija za medije pred put u Japan.

Javnosti su se obratili Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović, a svoja očekivanja uoči planiranih mečeva sa Jamajkom i Japanom prvo je izneo Mitrović.

Jamajka je nepoznanica, a što se tiče Japana dobro ih znamo, jer imaju dosta igrača koji nastupaju u Evropi. Nemamo rezultatski pritisak, ali znamo koga predstavljamo i maksimalno ozbiljno se pripremamo za ove dve utakmice. Imamo dosta novih igrača, trebaće nam malo vremena da se uigramo, ali ne verujem da će biti nekih preteranih promena u načinu igre. Nadam se da ćemo uspeti da nametnemo svoj sistem igre, rekao je Mitrović.

Medije je zanimalo da prokomentariše poziv Savi Čestiću.

Znamo da je Milenković poslednjih godina bio najstandardniji igrač u našoj ekipi i mnogo će nam značiti u nastavku kvalifikacija. Na prvu, radi se o izuzetnom momku i velikom profesionalcu.

Defanzivac Strazbura prokomentarisao je i finale Kupa Srbije, kao i predstojeće Evropsko prvenstvo.

Derbi kvalitetom nije ispunio očekivanja, prevelika tenzija, malo dobrog fudbala, a nadam se da će sledeće sezone Zvezda imati jaču konkurenciju i da će se Partizan izdići i izvući pouke iz ove sezone. Gledaću EURO, mislim da ću tek tad osetiti žal što nismo uspeli da se plasiramo. Favoriti su mi Španija i Francuska, mislim da bi trebalo obratiti pažnju na ove dve reprezentacije, zaključio je srpski reprezentativac.

Nemanja Maksimović je istakao da očekuje dobar rezultat u Japanu, bez obzira na veliki broj mladih igrača u timu.

Srbija oduvek ima kvalitetne mlade igrače, koji su dobili priliku da pokažu koliko mogu. Verujemo u njih i verujemo da ćemo ostvariti povoljan rezultat. Ja ću se potruditi da svojim iskustvom pomognem mladim igračima koji su tu prvi put i verujem da će naučiti nešto od mene, kao i ja od njih. Znači nam da igramo protiv reperzenetacija sa drugačijim stilom fudbala i sa različitih kontinenata, naglasio je Maksimović.

Fudbaler Hetafea ima svog favorita na šampionatu Evrope.

Voleo bih da Turska napravi dobar rezultat zbog mog saigrača iz Hetafea, Enesa Unala, dodao je Maksimović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA LIGA NAJAVILA POLUFINALE: Mega na Zvezdu, postavili jedno pitanje pred okršaj

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale ABA lige. I to nakon dve ubedljive pobede protiv Cedevita Olimpije. Sada im je...

POVEZANE OBJAVE