Našu odbojkašicu optužili za rasizam!?

Odbojkašice Srbije ubedljivo su savladale selekciju Tajlanda u Ligi nacija. Sa Tajlanđankama nije bilo problema na terenu, ali su se oni pojavili nakon utakmice.

Naime, naša odbojkašica Sanja Đurđević je u jednom trenutku prstima iskosila oči, što je kamera zabeležila u prenosu. Navijači sa Tajlanda počeli su zatim da joj šalju uvredljive poruke. I Sanja je shvatila da je pogrešila, pa je uputila izvinjenje na svom Instagram nalogu, uz fotografiju sa reprezentativkama Tajlanda.

Svesna sam greške i odmah nakon meča izvinila sam se celoj ekipi Tajlanda. Želela sam da se obratim svojim saigračicama porukom da ćemo početi da igramo odbranu poput njih. Nisam htela da iskažem nepoštovanje ni prema kome. Naravno, to je bio pogrešan i ne previše pametan gest sa moje strane. Želim još jednom da se izvinim svim ljudima širom sveta koji su uvređeni zbog ovoga. Veliko hvala timu Tajlanda na razumevanju, napisala je srpska odbojkašica.

Oglasio se i Odbojkaški savez Srbije.

Žao nam je zbog događaja koji su obeležili meč. Iskreno se izvinjavamo reprezentaciji Tajlanda, narodu te zemlje i svima koji su pogođeni ovim. Međutim, molimo vas da ne dajete preveliko značenje ovom incidentu. Sanja je svesna svoje greške i smesta se izvinila čitavoj ekipi Tajlanda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE