Ražnatović: Ako Amerika ne bude dovoljno dobra i korektna čekaće još na Micića

Poznati košarkaški menadžer, Miško Ražnatović, izjavio je da je Vasilije Micić spreman za NBA, ali nije sigurno da će odlazak u najjaču ligu dogoditi ove godine.

Spreman je za NBA i da tamo bude ozbiljan igrač, ali nisam siguran da će se to desiti ove godine. Moraju da se slože neke kockice. Znate, on je za mene više od igrača, svašta smo prošli zajedno. Operacije, smrt majke, amanet koji mi je ona ostavila. Neću da dopustim da u NBA ima sudbinu kakvu je imao Vasilis Spanulis, da sedi na klupi. Neće ići dok sve ne bude kako treba. Možda i ove godine, možda i ne. Nije baš tako kao što svi pričaju da je odigrao poslednju utakmicu u Evroligi, sve je još otvoreno. Ako Amerika ne bude bila dovoljno dobra i korektna, moraće da čeka na Vasu još jednu godinu, rekao je Ražnatović za Večernje novosti.

On je dodao da je verovao u Micića od trenutka kada ga je prvi put video.

Izuzetno mi je drago zbog svega što mu se desilo. Mnogi ljudi me zovu i podsećaju na moj intervju od pre četiri godine. Na pitanje da li imamo naslednika Teodosića, rekao sam: “Imamo boljeg, samo treba malo da sačekate”. Zovu me i neki drugari koji navijaju za Zvezdu. Kažu: “Koliko smo ga samo vređali kada je prodavao lopte dok je bio u Zvezdi”. Isto sam im odgovorio: “Trebalo je da imate više strpljenja”. Verovao sam u njega od trenutka kada sam ga prvi put video.

Nije bilo dileme da će Efes osvojiti titulu i da će Micić odigrati važnu ulogu na završnom turniru na kojem mu je uručeno priznanje za MVP-a regularnog dela sezone.

Njemu je to skinulo sav teret. Na svom prvom fajnal-foru u Beogradu nije bio dobar, sledeće godine u Vitoriji korektan, ove u Kelnu fenomenalan. Ne mogu da kažem da sam znao da će biti MVP fajnal-fora, ali nisam imao preveliku dilemu da će Efes osvojiti titulu i da će Vasa biti bitan faktor, zaključio je Ražnatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PANTER POSLE OLIMPIJAKOSA: Imali smo utakmicu u svojim rukama

Košarkaši Partizana nisu uspeli juče da savladaju Olimpijakos u Evroligi. Imali su 14 poena viška, ali ni to im...

POVEZANE OBJAVE