Srbi se tukli u finalu hrvatske lige!

U Splitu je sinoć odigrana treća utakmica finalne serije hrvatske košarkaške lige. Za titulu se bore Split i Zadar, a pobedom u trećoj utakmici Splićani su smanjili na 2:1 u seriji.

Meč na ”Gripama” završen je rezultatom 83:75, ali će pored trijumfa domaćih biti upamćen i po tuči u kojoj su učestvovala dvojica srpskih košarkaša, Marko Luković iz domaćeg tima i Aleksandar Bursać iz Zadra. Gužva je nastala u trenutku kada je Bursać krenuo ka klupi, tada mu je prišao Luković i nešto prigovorio. Zatim je usledio žestok okršaj dvojice košarkaša, sve dok ih ostali igrači nisu razdvojili, a trener Splita Mile Karakaš oborio Lukovića na pod.

Po smirivanju situacije obojica košarkaša su isključena, a Bursać je ispraćen salvom pogrdog dobacivanja sa tribina. Zadar vodi sa 2:1 u seriji i potrebna mu je još jedna pobeda za šampionski naslov. Sledeći meč igra se u sredu u Zadru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽIVE SAN O LIGI ŠAMPIONA: Montilivi će biti pun za Barsu!

Fudbaleri Đirone igraju nestvarnu sezonu koja još uvek nije završena. Vode borbu za drugo mesto sa Barselonom, dok Real polako...

POVEZANE OBJAVE