Veliki problem za “orlove”: Srbija ostaje bez planirane provere u Japanu?

Fudbalska reprezentacija Srbije još nije ni krenula put Japana, a već se suočila sa prvim velikim problemom.

Planirani meč sa Jamajkom pod znakom je pitanja, pošto gotovo polovina igrača ove selekcije ne može da doputuje u “zemlju izlazećeg sunca”.

Fudbalski savez Japana je potvrdio da 10 reprezentativaca Jamajke ima određenih problema sa testovima na koronavirus zbog čega nisu mogli da doputuju u Japan tri dana pre meča sa selekcijom domaćina.

Aktuelni propisi u Japanu predviđaju da sportisti koji dolaze iz inostranstva mogu da izbegnu obavezni dvonedeljni karantin ako imaju negativan test pre ukrcavanja na avion i još jedan tri dana po dolasku u Japan.

S obzirom da je duel Japana i Jamajke predviđen za četvrtak Fudbalski savez Japana je bio prinuđen da otkaže ovaj duel i umesto toga snage će odmeriti A selekcija Japana i tim sastavljen od igrača do 24 godine.

Duel Srbije i Jamajke za sada još uvek nije zvanično otkazan, ali kako stoje stvari, neće biti iznenađenje ukoliko “orlovi” ostanu bez planirane provere.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POKRENUT JE DISCIPLINSKI POSTUPAK: Evroliga saopštenjem odgovorila Atamanu i Panatinaikosu

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su brejk u prvom meču plej-ofa Evrolige. Makabi je uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa i...

POVEZANE OBJAVE