Krajinović oštro: Treba mi pravi trener, a ne sakupljač loptica

Srpski teniser Filip Krajinović eliminisan je u drugom kolu Rolan Garosa pošto je od njega bio bolji Amerikanac Džon Izner sa 3:0 u setovima (7:6, 6:1, 7:6 ). Nakon meča Krajinović nije krio razočarenje prikazanim rezultatatom na šljaci.

Nisam presrećan kako sam odradio turnire na šljaci. Gubio sam dosta mečeva koje nisam smeo. Imao sam dva četvrtfinala i treće kolo Monte Karla. Nisam najsrećniji, baš kao što nisam zadovoljan ni nastupom na Rolan Garosu. Izgubio sam od Iznera koji izuzetno dobro servira, ali imao sam svoje šanse i nisam ih iskoristio u oba taj-brejka. Idem na travu ne baš zadovoljan prikazanim. Ipak, znam da sam dao sve od sebe i to je za mene najbitnije, izjavio je Krajinović.

Srpski igrač i dalje nema trenera sa kojim radi.

Što se tiče trenera, i dalje tražim novog. Nemam nikakva imena koja bih mogao da podelim. Iskreno, voleo bih što pre da nađem pravu osobu za taj posao. Ipak, neću da uzmem bilo koga jer sam u godinama kada mi je potreban veoma dobar trener na duži period, a ne neki trener koji će mi samo sakupljati loptice. Nadam se da ću ga što pre naći, zaključio je Krajinović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SE DOMOGAO PLEJ-OFA: NBA liga dodelila nagradu Kariju (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta ove sezone ispali su u prvoj rundi plej-ina NBA lige. Izbacili su ih Sakramento Kingsi, koji su...

POVEZANE OBJAVE