PAO JE PRVI POTPIS: Murinjo doneo Romi veliko pojačanje za sledeću sezonu

Veliko iznenađenje je što u reprezentaciji Jermenije na prijateljskom susretu protiv Hrvatske (1:1) nije bilo njenog najboljeg strelca i fudbalera svih vremena.

Henrik Mkitarijan susret je propustio jer je na insistiranje Žozea Murinja ostao u Rimu kako bi završio pregovore i potpisao novi ugovor s Romom. To se i dogodilo, potvrdio je rimski klub na službenim mrežama.

Murinjo do kraja meseca preuzima Romu i insistirao je na tome da Mkitarijan produži ugovor s ‘Vučicom’ iako su pre pet godina on i zvezda Rome imali velike nesuglasice dok su sarađivali u Mančester Junajtedu.

Sky Sports otkriva da je tako Murinjo pobedio Niku Kovača. Naime, Monako je svim silama želeo dovesti Mkitarijana, to je pokušao i ruski prvak Zenit. Međutim, on se, umesto za igranje u Ligi šampiona, odlučio za igranje pod Murinjom.

Mkitarijan je sezonu završio kao najbolji strelac Rome u Seriiji A sa 13 golova. Uverljivo je najbolji fudbaler kojeg Jermenija ima. Cela reprezentacija Jermenije vredi 14 miliona eura, a procenjena vrednost zvezde Rome je 20 miliona eura.

Sa 30 postignutih golova je najbolji strelac reprezentacije svih vremena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE