Đoković siguran protiv Kuevasa

Novak Đoković – Pablo Kuevas 3:0 (6:3, 6:2, 6:4)

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, prebrodio je još jednu prepreku na Rolan Garosu.

Nakon 2 časa i minuta igre Đoković je bio bolji od Pabla Kuevasa 3:0, po setovima 6:3, 6:2, 6:4.

Urugvajac, koji trenutno zauzima 92. mesto na ATP listi pružao je dobar otpor na početku meča, čak je i prvi stigao do brejka i poveo 2:1. Već u sledećem gemu Novak je anulirao njegovu prednost, a zatim u osmom gemu još jednom oduzeo servis rivalu. Imao je Kuevas tri vezane brejk-lopte u narednom gemu, ali je Đoković osvojio pet uzastopnih poena i poveo 1:0 u setovima.

Dva brejka bila su više nego dovoljna srpskom teniseru za osvajanje drugog seta, a koliko je Đoković bio dominantan govori i podatak da je Urugvajcu prepustio samo tri poena u svojim servis gemovima. Treći set je počeo brejkom Đokovića koji je tu prednost sačuvao do kraja, a na putu ka osvajanju ovog dela igre morao je da spasava četiri brejk lopte u drugom i četvrtom gemu.

Bio je ovo prvi međusobni duel Đokovića i Kuevasa, a u narednom kolu čeka ga Litvanac Rikardas Berankis koji je bio bolji od Džejmsa Dakvorta 3:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BURNO U KRUŠEVCU: Poznato ko vodi Napredak tokom PO

Fudbaleri Napretka ove sezone igraće u plej-ofu Superlige Srbije. U prvom kolu gostuju ekipi Mladosti. Ali sa novim trenerom pošto...

POVEZANE OBJAVE