Poznati svi četvrtfinalni parovi Kupa prijateljstva: Partizan protiv zagrebačkog Dinama

Završena je grupna faza Soccerbet Kupa prijateljstva 2021, a Partizan i sarajevski Željezničar su poslednja dva tima koja su izborila plasman među osam najboljih.

Crno-beli su u poslednjem kolu savladali Sarajevo golovima Isailovića i Aćimovića i zakazali duel sa zagrebačkim Dinamom u borbi za polufinale.

Željezničaru je za plasman u četvrtfinale bio dovoljan bod pa su nakon remija sa OFK Titogradom (1:1) osigurali mesto u završnici turnira. Četvrtfinalni mečevi na programu su u petak, a program će otovoriti duel subotičkog Spartaka i Sarajeva u 10 časova.

Sledi šlager, dvoboj Partizana i Dinama koji je na programu tačno u podne, a za 14 časova zakazan je početak meča Vojvodina – Željezničar.

Konačno, poslednji polufinalista biće poznat nakon duela Crvene zvezde i Slobode iz Tuzle koji počinje u 16 časova, a ovaj, kao i ostale mečeve četvrtfinala možete da pratite u direktnim prenosima na Sport klubu.

(Foto: Soccerbet Kup prijateljstva/Dragana Stjepanović)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Meridianbet njih vodi na EURO 2024!

Izvučeni dobitnici putovanja na Evropsko prvenstvo! Ispunjenu želju množi sa 5 – Dobitnici putovanja na EURO 2024! Imamo pobjednike. Petorka koju...

POVEZANE OBJAVE