Prijović je preskup, Zvezda ima novog kandidata za vođu navale

Crvena zvezda je u potrazi za novim napadačem ovog leta.

Dosta se prethodnih dana pisalo o Aleksandru Prijoviću i njegovim finansijskim zahtevima koji su šokirali crveno-bele, a pored njega u opticaju je još jedno ime.

Prema saznanjima “Informera” šampion Srbije je u pregovorima sa Aleksandrom Pešićem, koji je bliži “Marakani” od Prijovića.

Ne znam još precizno šta će se dogoditi, pregovori još traju. Obostrana želja za saradnjom postoji. Ko ne bi voleo da igra u Zvezdi. Ipak, videćemo hoćemo li se dogovoriti, rekao je Pešić.

Fudbaler Makabija iz Tel Aviva će morati uskoro da donese odluku.

Pešić još nekoliko godina može da igra na vrhunskom nivou. Posle Zvezde bio je u inostranstvu i zaradio je mnogo novca u Itihadu, Seulu i Makabiju. Voli Zvezdu, ali ne bi imao ništa protiv da ode sa porodicom još godinu-dve negde u inostranstvo. Može da pronađe klub u kojem bi bio pod manjim pritiskom, a da zaradi isti ili veći novac. Njemu je iz kluba rečeno da donese odluku brzo kako bi uprava znala da li da se okreće drugim rešenjima ili ne, preneo je gore pomenuti izvor reči neimenovanog sagovornika iz Zvezde.

Prijović je u ovom trenutku daleko od crveno-belih.

Prijovića dugo želimo i čekali smo da raskine ugovor u Arabiji kako ne bismo morali da plaćamo obeštećenje. Razgovarao je sa trenerom Dejanom Stankovićem i voleli bi da sarađuju. Međutim, on traži mnogo novca. Još je rano, prelazni rok tek počinje i Prijović će sigurno imati još neke ponude. Ono što je sigurno jeste da tih 2.8 miliona neto za tri sezone koje traži ne možemo da mu damo, zaključio je izvor iz Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Bogdanović junak protiv Bostona i nestvarni Marej,Pelikansi se radovali (VIDEO)

Sinoć su u najjačoj ligi sveta odigrana dva meča. Atlanta je posle produžetka pobedila Boston 123:122. Ovaj meč bio je apsolutno...

POVEZANE OBJAVE