Radonjić vraća šampionski tandem iz prvog mandata

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su ABA ligu, u Superligi su došli na korak od finala, ali sportski sektor već razmišlja o pojačanjima za sledeću sezonu.

Produžena je saradnja sa Dejanom Radonjićem, koji u timu za sledeću sezonu želi da ima tandem iz svog prvog mandata na Malom Kalemegdanu. Prema saznanjima “Srpskog telegrafa” blizu povratka u Crvenu zvezdu su Luka Mitrović i Stefan Jović.

Mitrović je bivši kapiten Zvezde za koju je igrao pet sezona i za to vreme osvojio ABA ligu i Superligu Srbije po tri puta, kao i četiri trofeja u Kupu Radivoja Koraća. Međutim, tokom finalne serije protiv Budućnosti nije naišao na dobar prijem navijača crveno-belih, zbog odlične igre i radovanja košu svog tima.

Jović je za Zvezdu igrao tri sezone, a poput Mitrovića po tri puta je osvajao ABA ligu i Superligu, dok je u Kupu Radivoja Koraća osvojio dva trofeja. Jović je tokom boravka u Himkiju imao dosta problema sa povredom leđa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BRANE TITULU: Zvezda ubedljiva u “Večitom derbiju” i izborila finale!

Košarkašice Crvene zvezde izborile su plasman u finale 1. ženske lige Srbije pošto su drugom meču polufinala plej-ofa savladale...

POVEZANE OBJAVE