Crvena zvezda u laganom ritmu protiv mladog Borca, zakazano finale sa Megom

Košarkaši Crvene zvezde su pobedom u Čačku 57:80 nad Borcem plasirali se u finale plej-ofa Superlige. Tamo ih čekaju košarkaši Mege koji su sa 2:1 u pobedama savladali Partizan.

Kada se sve sagleda, izabranici Dejana Radonjića su dosta lako došli do pobede nad mladom ekipom Borca. Već na samom startu su napravili prednost od 12:0, koju su praktično održavali čitav meč.

Posebno su šampioni ABA lige bili ubitačni iz tranzicije, dok su promašili dosta otvorenih šuteva koje im je Borac svesno dozvoljavao.

Sa druge strane kod Borca je u prvom poluvremenu najraspoloženiji bio mladi Đorđe Ćurčić koji je sa 10 poena predvodio listu strelaca Čačana. Posle prvih 20 minuta rezultat je bio 31:46.

U drugom poluvremenu viđeno je vrlo slična slika. U četvrtom periodu Marko Marinović je na parket pustio mlade snage Borca koji su se hrabro borili protiv daleko iskusnijeg i kvalitetnijeg rivala. Na kraju ubedljivih 57:80.

Kod pobednika najefikasniji su bili Đorđe Ćurčić i Ivan Gavrilović sa 10 poena, dok je u Crvenoj zvezdi najefikasniji bio Ognjen Dobrić sa 16 i Dejan Davidovac sa 12.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Baskonija na krilima “mitraljesca” Hauarda ide plej-of

U meču plje-ina, za popunu poslednjeg mesta u plej-ofu Evrolige, košarkaši Baskonije slavili su na svom terenu protiv Virtus...

POVEZANE OBJAVE