Savić odredio širi spisak za Tokio

Kandidati za vaterpolo reprezentaciju Srbije od juče su u Kragujevcu na pripremama. Naš selektor Dejan Savić je odredio širi spisak igrača. U Kragujevcu ih je 26, a u nastavku priprema, od 14. juna u Beogradu priključiće se petorica igrača koji su igrali na F8 u Beogradu.

“U Kragujevcu se trenira do kraja nedelje.
Posle toga, od 14.juna nastavljamo rad u Beogradu zajedno sa američkom reprezentacijom. Sa njima završavamo 19.juna. Posle dva dana odlazimo na pripreme u Kranj koje će trajati do 2. jula. Sledi turnir u Beogradu gde će pored dve srpske selekcije igrati Španija i Francuska. Za 15.juli je predviđen odlazak olimpijskog tima u Kašivazaki” ,zaključio je Dejan Savić.

Selektor Dejan Savić napravio je spisak od 26 imena i na njemu su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Sava Ranđelović, Stefan Mitrović, Viktor Rašović, Petar Velkić, Nemanja Vico, Gavril Subotić, Vuk Milojević, Marko Radović, Đorđe Vučinić, Filip Filipović, Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Nikola Dedović, Gojko Pijetlović, Miloš Ćuk, Dimitrije Rističević, Vasilije Martinović,Strahinja Rašović, Lazar Dobožanov, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Marko Radulović i Stefan Branković.

U Beogradu će se priključiti: Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Đorđe Lazić, Dušan Mandić i Nikola Jakšić.


Naša reprezentacija brani zlato iz Rija, a ove godine odbranu počinju iz grupe B, gde će im protivnici biti Španija, Hrvatska, Crna Gora, Kazakstan i Australija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos na krilima Slukasa i Papapetrua izjednačio protiv Makabija

U četvrtfinalnoj seriji Evrolige, košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi iz Tel Aviva u "OAKA" areni rezultatom 95:79 i izjednačili...

POVEZANE OBJAVE