Zvezdini omladinci najbolji u regionu

Omladinski šampioni Srbije, fudbaleri Crvene zvezde osvojili su još jedan trofej. Oni su na Kupu Prijateljstva za juniore savladali u finalu zagrebački Dinamo rezultatom 2:0.

Crveno-beli su već na početku utakmice uspeli da zatresu mrežu protivnika, a gol je postigao Nikola Knežević. Zvezda je i drugi gol postigla u ranoj fazi utamice, a strelac je bio Mirko Nikolašević u 5. minutu.

Zagrepčani su u nastavku zaigrali jače i imali nekoliko prilika za pogodak, najbliži su bili kada je Barišić imao šansu sa bele tačke, međutim golman crveno-belih Marinković je fantastičnom intervencijom odbranio.

Zvezda je osim trofeja nagrađena i za pojedinačne učinke, pa je tako Marinković proglašen za najboljeg golmana turnira, a Kahvić je sa osam pogodaka proglašen za najboljeg strelca turnira.

Dogovorili smo se da u početku izađemo visoko i da odmah napadnemo što je urodilo plodom i rezultiralo ranim pogocima. U nastavku smo održali prednost i stigli do pete pobede i trofeja. Čestitam mojim momcima na prikazanoj igri, rekao je trener Beograđana Marko Neđić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA NAD BOMBAMA: Roberto de Zerbi PONOVO u Seriji A!

Navijači Milana ne žele Žulena Lopetegija na klupi ekipe sa San Sira. Italijanski mediji prenose da će uprava kluba poslušati...

POVEZANE OBJAVE