Inter je odabrao zvezdu koju će “žrtvovati”, zarada 70.000.000 evra!

Radost navijača Intera nije dugo trajala nakon osvojenog Skudeta jer očigledno sledi nova velika rekonstrukcija u igračkom kadru.

Finansijska situacija u Interu je zabrinjavajuća pa je prodaja nekih od najboljih igrača ključna kako bi se skupila sredstva za normalno funkcionisanje.

Interov predsednik Steven Žang je odlučio da “žrtveno jagnje” bude Marokanac Ašraf Hakimi koji je briljirao po desnoj strani tokom čitave sezone.

Inter je definitivno odlučio da proda Hakimija, sve će biti gotovo narednih dana, piše danas “Gazzetta dello Sport”. Sjajni Marokanac će karijeru nastaviti u PSŽ-u.

‘Nerazzurri’ će od prodaje Hakimija zaraditi 70 miliona evra, nakon čega slijedi druga faza rekonstrukcije jer je u planu još odlazaka.

Novi prvak Italije će se reešiti još nekolicine igrača, prvi na listi je Arturo Vidal s platom od 6.5 miliona evra, zatim Radja Naingolan koji je prošle sezone bio u Kaljariju.

Neće biti obnovljen ugovor Aleksandru Kolarovu, dok su na izlaznim vratima još Ivan Perišić kao i Žoao Mario za kojeg se već duže vreme traži novi klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE