Radnički opet želi trofeje, u Kragujevac stigao reprezentativac Srbije i dva reprezentativca Hrvatske

Posle Novog Beograda, koji je doveo Dušana Mandića i još osam pojačanja, na scenu je stupio i šampion Srbije i osvajač Regionalne lige Radnički iz Kragujevca, koji želi da ponovi dobru sezonu.

Prvo veliko pojačanje Kragujevčana je reprezentativac Srbije, Miloš Ćuk, koji u Radnički stiže iz Novog Beograda, dok je u suprotnom smeru krenuo Strahinja Rašović, najbolji strelac Radničkog u prethodnoj sezoni sa čak 108 golova.

Radnički će, kako sada stvari stoje, zadržati gotovo sve igrače sem Rašovića, a kao velika pojačanja treba da stignu iskusni reprezentativci Hrvatske, piše Sportski Žurnal. Na korak od potpisa je Josip Vrlić, 35-godišnji centar, koji je već nosio kapicu Kragujevčana, dok Radnički silno želi da dovede i Paula Obradovića, vaterpolistu Juga rođenog 1986. godine, koji će ovog leta ponovo, prvi put od 2015, zaigrati za reprezentaciju.

Vrlić je u prethodnoj sezoni nosio kapicu Mladosti, sa kojom je osvojio duplu krunu i postigao je 46 golova, dok je Obradović za Jug postigao 41 pogodak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE