Srbija remizirala sa Jamajkom (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 1:1 protiv reprezentacije Jamajke u prvom prijateljskom meču u Japanu.

Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj igri u kojem nije bilo mnogo prilika. Srbija je imala nešto veći posed lopte, ali kada se činilo da ekipa Dragana Stojkovića drži kontrolu na terenu, Jamajka je postigla pogodak.

Golman Nikolić je kod istrčavanja ispustio loptu, gol je ostao prazan i Andre Grej je postigao pogodak. Igrao se 29.minut.

Do kraja prvog dela oba tima imali su po jednu solidnu priliku, međutim rezultat je ostao nepromenjen.

U drugom poluvremenu Srbija je krenula dosta odlučnije na gol i 60. minutu posle jedne opsade gola, Strahinja Pavlović je postigao gol. Defanzivac je prvo šutirao sa nekih dvadesetak metara levom nogom, ali je taj šut izblokiran. Od bloka se lopta odbila ponovo do Pavlovića, koji je ovoga puta, desnom slabijom nogom, naciljao suprotni ugao i postigao vrlo lep gol. To je ujedno i prvi gol za nacionalnu slekciju za sjajnog štopera Monaka.

Do kraja meča Srbija je u 90. minutu imala dobru situaciju iz slobodnog udarca sa nekih 20-ak metara, ali je Gudelj bio neprecizan. Jović je u nadoknadi vremena imao priliku, posle jedne akcije da donese pobedu Srbiji, ali mu je šut izblokiran. Na kraju 1:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BILI NADOMAK KAPITALNOG BREJKA: Gostuje Zvezda, SC pušta karte u prodaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Studentski centar u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Nisu do trijumfa došli lako, već...

POVEZANE OBJAVE