Stiže preko potrebna finansijska injekcija u Humsku

Partizan bi ovog leta trebalo da dobije značajnu finansijsku injekciju koja bi trebalo da bar malo ublaži krizu u Humskoj i pomogne u jačanju tima za narednu sezonu.

Novac bi crno-belima trebalo da donese njihov bivši napadač, Umar Sadik, koji je blizu odlaska iz Almerije nakon što ovaj klub nije uspeo da se plasira u Primeru.

Nigerijac je od dolaska u Almeriju postigao 20 golova i privukao pažnju nekih od velikih klubova sa Pirinejskog poluostrva pa tamošnji mediji ističu da su male šanse da i sledeću sezonu počne u Segundi.

Koliko god da bude vrednost transfera, a pominje se cifra između 20 i 30 miliona evra, Partizan trlja ruke pošto će mu pripasti 40 procenata, jer je takva klauzula u ugovoru u slučaju prodaje Sadika iz Segunde.

Prva je želju da dovede Sadika iskazala Sevilja, ali je u poslednjih nedelju dana kao najozbiljniji kandidat isplivala Valensija i trenutno je napadač Almerije najbliži dresu “slepih miševa”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Olga Danilović u glavnom žrebu Madrida!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u glavni žreb mastersa u Madridu. Ona je u završnoj rundi kvalifikacija savladala...

POVEZANE OBJAVE