Vukadinović jasan: Želim da idem, Partizan jednom zove

Jedan od najboljih igrača Vojvodine Miljan Vukadinović nalazi se na meti Partizana.

On ima ugovor sa klubom iz Novog Sada, a igrač ističe da još nije bilo konkretnih razgovora.

– Pretpostavljam da zainteresovanost Partizana za mene postoji, čim mediji o tome izveštavaju. Za sada, međutim, sa mnom, kao ni s mojim menadžerom Bojanom Ostojićem, na tu temu niko nije razgovarao. Prelazni period je tek počeo i trajaće gotovo puna tri meseca, pa vremena ima dovoljno, a da li će nam se neko javiti s takvom idejom, to ne znam, rekao je Vukadinović, a prenosi Sportski žurnal.

On ističe da svaki klub zainteresovan za njega mora prvo da pregovara sa Vojvodinom.

– Ugovor s Vojvodinom mi važi, ali u njemu nije precizirana klauzula s otkupnom cenom u slučaju prelaska u drugi klub. To znači da moja sadašnja ekipa i eventualna zainteresovana strana moraju da sednu i o tome razgovaraju, kao i da se eventualno dogovore. Pristalica sam zdrave priče, odnosno da posle nje sve tri strane moraju da budu zadovoljne, pri čemu mislim na oba kluba i mene.

On ističe da bi voleo da ode iz Novog Sada.

–  Rekao sam i novom sportskom direktoru LJubiši Dunđerskom da bih voleo da odem i time otvorim prostor mlađim saigračima koji igraju na mojoj poziciji. Vojvodina ih ima u svojim redovima i svi oni čekaju šansu da se nametnu. Nadam se da sam ostavio traga u klubu, on mi je mnogo toga dao, a verujem da sam mu adekvatno odgovorio. Zato mi se čini da je došlo pravo vreme za neki novi izazov u mojoj karijeri.

ast bi mu bila da igra za Partizan.

– Bio bih počastvovan da zaigram u dresu jednog od najvećih klubova u Srbiji i na Balkanu. Ponuda te vrste, pod uslovom da do nje zaista i dođe, dobija se jednom u životu. Ipak, dok me, i ako me uopšte neko pozove, ništa konkretnije ne mogu da kažem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvanično: Đoković otkazao još jedan turnir!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na mastersu u Madridu. Novaku će sledeći turnir najverovatnije biti Rim, koji...

POVEZANE OBJAVE