ZAGREVANJE ZA EURO: Ko će biti šampion? Kvota na svetskog prvaka je BRUTALNA!

Odbrojavamo dane do početka Evropskog prvenstva, a zagrevanje za reprezentativni fudbal je već uveliko u toku – magični bonusi za klađenje su spremni i čekaju da ih zgrabite!

Pored standardnog bonusa od čak 1.500 DINARA, tu je još jedan poklon za nove, ali i stare igrače koji još uvek nisu uplatili prvi depozit – 100% BONUS!

Više o svemu saznajte na OVOM LINKU, a sada da se osvrnemo na ono što nas očekuje od 11. juna.

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo donosi nam i te kako zanimljivu Grupu F, u kojoj se nalazi selekcija Francuske – aktuelni svetski šampion i selekcija Portugala – aktuelni evropski šampion, kao i Nemačka i Mađarska.

Dok su devedesete bile jako uspešne za Francusku, kada je nacionalni tim predvodio Zinedin Zidan, “pevci” nisu uspeli da zadrže tu formu i tokom 2000-ih. Tako su na Svetskom prvenstvu 2002. eliminisani već u grupnoj fazi, dok su na Evropskom prvenstvu 2004. godine poraženi u četvrtfinalu. Ipak, čini se da su se končano oslobodili “okova” prošlosti i da su zaigrali fudbal u svom prepoznatljivom stilu, a to su krunisali titulom svetskog šampiona 2018. godine, posle pobede nad Hrvatskom 4:2.

Ruku na srce, da su “plesali” po terenu tokom šampionata – nisu, ali da su beležili rutinske pobede vredne titule svetskog prvaka – jesu i na tome im se mora odati priznanje.

Ipak, znate kako kažu – ne živi se od stare slave, vreme je za novi izazov, a kontinentalni šampionat je idealna prilika za novo dokazivanje. Imaju Francuzi šta i da pokažu, pre svih tu su Kilijan Mbape i Ngolo Kante, koji su predvodnici nove generacije.

Međutim, tim ne čine samo njih dvojica. Večito osporovani Pol Pogba često ume da nas iznenadi nekom “bombom”, a individualni kvalitet i samo jedan potez su ponekad dovoljni da se utakmica reši.

Osim toga, Francuzi mogu računati i na Rafaela Varana i Antoana Grizmana, a kada se sve to uzme u obzir – jasno je da mogu daleko da doguraju.

A kako dolaze sa naslovom prvaka sveta, važe i za favorite, pa vas u Meridianu čeka i najveća kvota na tip da Francuska osvaja ovo Evropsko prvenstvo – 8.00!

Ovo je jedinstvena prilika da već sada sastavite šampionski tiket, zato pravac meridianbet.rs – čeka vas EURO SPECIJAL i najveće kvote na svetu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE