Kragujevački Radnički predstavio prva pojačanja za Superligu

Nakon što je Fudbalski klub Radnički osvojio Prvu ligu Srbije i vratio se u Superligu, Kragujevčani su krenuli sa pojačanjima za novu sezonu.

Danas su predstavljena prva dva pojačanja, a to su Aleksa Damjanac i Neđeljko Kovinić.

Aleksa Damjanac ima 22 godine, i bio je fudbaler OFK Beograda, a ponikao je u Partizanu. Nakon što se preselio u Španiju, nosio je dres Majorke, a kratko je bio u belgijskom Muskronu. Prethodnu sezonu proveo je u Graničaru.

Neđeljko Kovinić je sa Radničkim potpisao ugovor na tri godine, a igrao je za omladinski tim Partizana, dok je pre crno belih igrao za ekipe Grblja i Budućnosti.

Otvaramo ovaj prelazni rok sa dvojicom mladih igrača, od kojih očekujemo dosta toga u predstojećoj sezoni. Ovo je samo početak i mi planiramo da u narednim danima sklopimo saradnju sa još nekolicinom igrača, kako bi smo kvalitet ekipe podigli na jedan viši nivp. Mislim da smo na pravom putu i da će Radnički 1923 imati dobar tim, koji će moći da odgovori superligaškim standardima, izjavio je sportski direktor Radničkog Slavko Perović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE