Micić na raskrsnici, ljuti rival ga želi u svojim redovima!

Vasilije Micić je će biti najveća zvezda košarkaškog plej-ofa u Evropi.

Čini se da očekivani odlazak u NBA nije toliko sigurna opcija, s obzirom da na njega prava polaže Oklahoma siti Tander koji nema baš jasnu politiku kakav roster žele da imaju. Poslednjih nekoliko dana pominjao se i Čikago kao opcija za odlazak srpskog pleja.

Ipak, kako vreme prolazi čini se da je Micić najbliži ostanku u Evropi, ali ne i ostanku u Anadolu Efesu. Posle Real Madrida, koji se činio kao najozbiljnija opcija, pojavila se i jedna krajnje neočekivana – Fenerbahče.

Naime, turski novinar Gokan Ture je javio da je Micićev menadžer Miško Ražnatović već obavio preliminarne pregovore sa upravom najpopularnijeg turskog kluba. Ipak, posao je još daleko od realizacije jer Micić želi prvo da isproba opciju odlaska u NBA.

Podsetimo, u skoro završenom plej-ofu turskog prvenstva Anadolu Efes je upravo u tri meča deklasirao Fenerbahče sa 3-0 u pobedama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE