E, neće moći! PSŽ nakon Barse pokušao preoteti pojačanje i Juveu, ali igrač im rekao ‘ne’

Nakon razočaravajuće sezone u Ligi 1 i Ligi šampiona PSŽ je odlučio krenuti u veliki letnji šoping, te su već završili dva velika posla.

Dogovor s Parižanima postigli su Žoržinjo Vajnaldum i Đanluiđi Donaruma te obojica na Park prinčeva stižu kao slobodni igrači.

Posebno je veliku pažnju privukao potpis holandskog veznjaka Vajnalduma. On je imao dogovor s Barselonom, ali je PSŽ ponudio više novca i praktično je “ukrao” Kataloncima veliko pojačanje.

Slično su Parižani pokušali napraviti i Juventusu. Imali su nameru preoteti dogovor s veznjakom Sasuola Manuelom Lokatelijem, ali u tome ipak nisu uspeli.

Supertalentovani 23-godišnjak ima jasan stav. On ne želi u PSŽ i spreman je potpisati isključivo za Juventus, te bi vrlo brzo i zvanično trebao postati igrač ‘Stare dame’.

Lokatelli je, prema pisanju italijanskih medija, već dogovorio uslove sa Juventusom i potpisaće petogodišnji ugovor težak tri miliona evra po sezoni.

Ostalo je još da se klubovi usuglase oko visine obeštećenja. Sasuolo traži 40 miliona evra, a Juventus radi na smanjenju cene.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE