Vojvodina počela pripreme: Ambiciozno pred novu sezonu

Fudbaleri Vojvodine, danas su počeli pripreme za novu sezonu, trener tima Slavoljub Đorđević je istakao za “Sportski žurnal” da je ekipa doživela velike promene, ali da će ambicije i ekipe ostati iste.

Imamo veliki broj igrača, ekipa je dosta promenjena, otišlo nam je devet standardnih igrača. Stiglo nam je danas prvo veliko pojačanje, kapiten Rada i reprezentativac Busnić, koji iza sebe već ima tri, četiri sezone u Super ligi. On je ozbiljan zadnji vezni, koji je čvrst, ali nedostaje nam još tri, četiri igrača , rekao je Đorđević.

On je istakao da naveći problem Vojvodina ima u pronalaženju adekvatnih pojačanja u zadnjoj liniji.

Đorđević je dodao da kadrovske promene ne smeju da utiču na rezultate i ambicije kluba.

Vojvodina je preozbiljan klub i bez obzira na sve, ambicije su uvek visoke. Javnost i grad Novi Sad moraju da znaju da mi krećemo od nule. Želimo da budemo što duže u Evropi, da napadnemo Kup, prvenstvo, da afirmišemo mlade igrače. Imam svoje ideje i način na koji ću da igram. To sve zavisi i od igrača. Javno želim da kažem da Vojvodina mora da bude jako disciplinovana, u fazi odbrane i u fazi napada. Pokušaću da sprovedem svoje ideje, dodao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE