ZAGREVANJE ZA EURO: Najveća kvota na svetu da Hari Kejn postiže HET-TRIK

Hari Kejn – džoker i karta spasa mnogih trenera, ali da li je došlo vreme da konačno preuzme punu dogovornost i pokaže da nije “samo” džoker, već i pravi lider?

Da je svojim golovima čuvao leđa Žozeu Murinju – znamo, da je sjajan u tandemu sa Parkom – znamo i to, ali Kejn sada mora da nas uveri da je podjednako dobar i u nacionalnom dresu.

I to na velikoj pozornici, na Evropskom prvenstvu. Sa kapitenskom trakom na ruci ima jasan cilj – pravac u finale.

Ako veruješ u Engleze – imamo sjajnu vest!

Pored standardnog bonusa od čak 1.500 DINARA, tu je još jedan poklon za nove, ali i stare igrače koji još uvek nisu uplatili prvi depozit – 100% BONUS!

I ne zaboravi: samo od 11. juna do 11. jula – odigraj najviše tiketa u Meridianu i osvoji Audi A4 i brdo bonus novca za klađenje!

A sada, da se vratimo našoj današnjoj “zvezdi”.

Roj Hodžson “vodio” je Hari Kejna sa sobom i kroz U21 selekciju, potom i kroz A tim, a poverenje mu je ukazao i Garet Sautgejt.

Kejn je to vratio sa 34 gola na 53 utakmice. Reklo bi se – za sada dovoljno, ali sumnjamo da će se on time i zadovoljiti.

I zato vas u Meridianu čeka fantastična kvota 5.00 na tip da će Hari Kejn postići het-trik, pa usudite se da prognozirate!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sadik ponovo oblači crno-beli dres?

Kako prenosi španski “Mas Fichajes“, fudbalski klub Njukasl želi u svoje redove nekadašanjeg fudbalera Partizana Umara Sadika. Oni javljaju da...

POVEZANE OBJAVE