Partizan vraća nekadašnjeg fudbalera, stiže kao slobodan igrač

Partizan je krenuo u rekonstrukciju tima za sledeću sezonu, a značajno mesto trebalo bi da zauzme fudbaler koji je već nastupao u crno-belom dresu.

Prema navodima “Telegrafa” dres Partizana ponovo bi trebalo da obuče doskorašnji fudbaler Čukaričkog, Danilo Pantić, koji bi u Humsku stigao kao slobodan igrač.

Iako su “brđani” želeli da ga zadrže i nakon isteka pozajmice iz Čelsija Pantić je imao druge planove, a odmah se javio Partizan koji će po svemu sudeći privoleti ofanzivnog vezistu za treći mandat u Humskoj.

Pantićev plus je i činjenica da je dobro upoznat sa sistemom u Partizanu i neće biti potrebno mnogo vremena za prilagođavanje.

Prvi put za Partizan je igrao od 2013. do 2015. godine, kada je prešao u Čelsi, ali nikada nije dobio šansu u londonskom klubu. Umesto toga Čelsi ga je slao na pozajmice u Vitese, Ekscelzior, Partizan, MOL Fehervar i Čukarički.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizanu preti žestoka kazna zbog protesta na derbiju!

Fudbalskom klubu Partizan preti oštra kazna zbog kašnjena početka meča sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije. Disciplinska i etička komisija...

POVEZANE OBJAVE