Japan iz prekida pobedio Srbiju

Fudbaleri reprezentacije Srbije poraženi su od Japana sa 1:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Kobeu.
Utisak je da Srbija nije bila napadački dobra, u drugom poluvremenu zapravo uopšte, zato nismo ni mogli da se nadamo pozitivnijem rezultatu.

Naša fudbalska reprezentacija odigrala je poluvreme bez golova sa selekcijom Japana u Kobeu.

Ne baš tako zamljivih 45 minuta u Japanu. Igralo se na uglavnom na sredini terena. Domaćini su pokazali veliku želju da pogode gol Srbije u prvom delu , imali su jedan solidan pokušaj preko Itoa, ali ništa više od toga. 

Napadi domaćina uglavnom su išli preko sredine, ali to nije predstavljalo problem našim odbrambenim igračima. Naš tim je pokušao u završnici preko Dejana Joveljića, ali je lopta završila daleko preko Gondinog gola. Najbolju šansu na utakmici videli smo u 43. minutu. Spajić je uzeo loptu i gurnuo je ka Makariću, koji se našao u izglednoj poziciji za gol, pošto je ispred njega bio samo golman Japana. Ipak, traljav udarac napadača Radnika završio je pored gola, što je iznerviralo našeg selektora.
Na početku drugog dela utakmice, naš selektor napravio je dve izmene. Grujića i Makarića zamenili su Vulić i Petković. Nije prošlo ni tri minuta od početka drugog poluvremena kada je Ito savladalo Rajkovića uigranom akcijom iz kornera. U nastavku utakmice naši igrači su igrali dosta slabije, domaći fudbaleri bili su bliži dupliranju prednosti, uspeli su i da postignu gol, ali je bio ofsajd. Piksi je u međuvremeu ubacio u igru Gavrića, Čestića i Ilića. Do 80. minuta jedina prava šansa naših fudbalera bila je ona Makarića iz prvog poluvremena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON OSVAJANJA SKUDETA: Inter dovodi 3 vrhunska pojačanja za narednu sezonu!

Plan Đuzepea Marote je jasan: Direktor Intera želi da prodajom nekih igrača zaradi 100 miliona evra i da od...

POVEZANE OBJAVE