Lalatović predstavljen na Čairu!

Nenad Lalatović zvanično je predstavljen na Čairu kao novi-stari šef stručnog štaba Reala sa Nišave. Lalatović se vratio na mesto uspeha, pošto je u sezoni 2018/2019 sa Nišiljama bio vicešampion Srbije, a u tih godinu dana oboreni su brojni klupski rekordi.

– Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u klub u kojem sam proveo prelepih godinu dana. Nisam se mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu od rukovodstva kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i Draganom Markovićem Markonijem. Mi smo već pokazali da smo dobitna kombinacija i dogovorili smo se bukvalno za pet minuta. Za Radnički i njegove navijače sam se puno vezao i veoma mi je drago što sam opet ovde. Ovo je veliki klub, Niš je sjajan grad za život i jedva čekam da ponovo počnemo da pišemo istoriju.  Radnički više nikada ne sme da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj je bio u prošloj sezoni, kada je do poslednjeg minuta strepeo za opstanak u ligi. To mora da ostane iza nas, a isped nas je jedna ozbiljan rad i povratak na staze uspeha. Naš cilj će biti plasman među četiri najbolje ekipe u Superligi i povratak u Evropu. Za to će nam trebati puno rada i odricanja, ali i minimum sedam-osam novih igrača. Kvalitet tih igrača će zavisiti od budžeta kluba, ali nemam bojazan po tom pitanju, jer smo se ja i Ivica Tončev lako dogovarali oko pojačanja i ranije, rekao je Lalatović.


Lalatović je odmah otrkio ko je prvo pojačanje Radničkog a i plan priprema.
– Prvi igrač koji će nas pojačati je Vukadin Vukadinović, koji nastupa na krilnim pozicijama.  On je bio moja lična želja. Pozvao sam ga i brzo smo se dogovorili. U pitanju je fudbaler koji više od deset godina igra u Češkoj, a između ostalih je nastupao za Slaviju i Spartu iz Praga, kao i za Teplice. On je inače rođeni brat Miljana Vukadinovića, kojeg sam trenirao u Vojvodini i mogu da kažem da su sličan tip igrača i sličnog su i kvaliteta. Kada je reč o ostalim novajlijama, ja sam sastavio spisak želja i dostavio ga rukovodstvu kluba. To su uglavnom slobodni fudbaleri i ja ih još jednom pozivam da dođu u Radnički, jer je ovo jedan od najstabilnijih klubova u zemlji. Što se tiče priprema, do 26. juna smo u Nišu, a potom odlazimo u slovenačke Terme Čatež, gde ćemo boraviti 15 dana i odigrati pet kontrolnih utakmica. Iskreno se nadam da ćemo do tada imati na okupu tim kakav želimo. Moji trenizni su zahtevni i zato je veoma bitno da se što pre kompletiramo, jasan je Lalatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE