Radonjić: Nismo imali dovoljno alatki za bolju završnicu

Košarkaši Mege uspeli su da izbore majstoricu u nedelju, a trener Crvene zvezde Dejan Radonjić pohvalio je protivničku ekipu.

Radonjić je ostakao da njegovi igrači nisu imali dovoljno alatki za potpuni preokret.

Čestitam Megi na pobedi. Ključni period utakmice je naravno bio sam početak u 10 minuta gde smo jako mekano i bez koncentracije ušli u meč. Mega je bila odlična. Primili smo 35 poena za 10 minuta, do kraja je to bilo drugačije. Dobro je što smo odreagovali na to i uspeli da dođemo do vođstva, ali u tom drugom delu nismo imali dovoljno alatki za puni preokret i za vođstvo, bolju završnicu. U prvom meču smo mi njih nadskočili, oni nas u drugom. Vrlo interesantno, ali mislim da nije samo taj momenat bio presudan, jer na početku utakmice naša odbrana je bila ispod svakog nivoa, rekao je Radonjić.

Tu nije bio kraj problemima crveno-belih.

Na sve probleme oko povreda ostali smo još bez jednog igrača na poziciji pleja, pa smo morali da se snalazimo tokom meča, a to nije zahvalno. Potrošnja je bila veća nego što je potrebno za ovakav tip utakmica i sistem u kojem se igra, ali ostaje da vidimo u kakvom smo stanju i da bez obzira na to ko bude igrao u sledećem meču u Pioniru odigramo dovoljno dobro da slavimo. Znamo da će da bude teško, dodao je Radonjić.

Majstorica je na programu u nedelju od 20.30 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE