MERIDIAN NAJVEĆE KVOTE: Švajcarska 2.30, Belgija 1.80, Engleska 1.80, Holandija 1.75

Uz godinu dana zakašnjenja, juče je konačno počelo dugo iščekivano Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Tim povodom kladionica Meridian će, u narednih mesec dana, svakodnevno spremati iznenađenja za igrače. Najjači bonusi, bogata ponuda za klađenje i ubedljivo NAJVEĆE KVOTE na svetu čekaju vas na sajtu meridianbet.rs, a posebnu pažnju obratite i na kategoriju EURO 2020 SPECIJALI – bukmejkeri su spremili neviđeno dobre kvote i nikad jače igre.

Osim toga, važna napomena: od 11. juna, pa sve do 11. jula u toku je veliko takmičenje u broju odigranih tiketa, a glavna nagrada je AUDI A4!

Više o svemu saznajte na OVOM LINKU, a ukoliko još uvek nemate otvoren nalog – registrujte se OVDE jer čeka vas i 1.500 DINARA BONUSA za klađenje.

Dakle, vesti su fantastične, a sada da vidimo koje mečeve obavezno da stavite na tikete.

VELS – ŠVAJCARSKA, DVOJKA 2.30

(Subota 15.00)

Druga utakmica grupe A i druga na celom prvenstvu igraće se u Bakuu i mogla bi da bude i te kako važna za poredak u grupi. Velšani su na prošlom Evropskom prvenstvu debitovali i tada su predstavljali najveću senzaciju na turniru, pošto su sa prvog mesta u grupi prošli u nok-aut fazu, a potom u četvrtfinalu šokirali Belgiju. Stigao je Vels tako do polufinala gde je zaustavljen od strane aktuelnog šampiona, Portugala i biće pakleno teško ponoviti takav uspeh. Prva prepreka ove godine je nama dobro poznata ekipa predvođena iskusnim fudbalerima koji igraju u najjačim igrama Evrope. Šaćiri, Džaka, Frojler, Zakarija i ostali će pokušati da nadmaše osminu finala iz 2016. godine, a prvi korak moraju da naprave u Azerbejdžanu.

BELGIJA – RUSIJA, KEC 1.80

(Subota 21.00)

Jedan od favorita za osvajanje turnira, sjajna ekipa Belgije do glavnog turnira se prošetala kvalifikacijama sa 10 pobeda iz isto toliko utakmica. Ali, ono što je posebno zanimljivo jeste da su Belgijanci prvom protivniku, Rusiji, bili rival i u kvalifikacijama. Rusi su takođe poprilično lako stigli do Eura 2020, a uz osam pobeda imali su i dva poraza od Belgije. Belgija je jedna od retkih reprezentacija koja u sastavu ima dva fudbalera koja vrede 100 miliona evra (prema transfermarktu), a Lukaku i De Brujne su svakako igrači koje će biti teško zaustaviti. Međutim, Rusima je na dva meča u kvalifikacijama nerešiv problem bio Eden Azar. On je na njima postigao četiri gola uz jednu asistenciju.

ENGLESKA – HRVATSKA, KEC 1.80

(Nedelja 15.00)

Na papiru dve najjače reprezentacije u grupi D moraće da opravdaju očekivanja na terenu, a loš rezultat na startu mogao bi da poremeti samopouzdanje jedne, ili druge ekipe. Osim neverovatnih imena, reprezentacija Engleske će imati i prednost domaćeg terena, pošto će utakmicu na Vembliju sa tribina moći da gleda oko 22.000 navijača. Englezi kao i uvek imaju velika očekivanja, dok se Hrvati nadaju još jednom uspehu iako su svesni da je teško nadmašiti 2018. godinu i finale Svetskog prvenstva.

HOLANDIJA – UKRAJINA, KEC 1.75

(Nedelja 21.00)

Holandija ne bi trebalo da ima puno problema u grupi C, uz poštovanje prema ostalim ekipama. Ukrajina je u kvalifikacijama pokazala da bi na nju trebalo ozbiljno računati makar na ekipu koja iz senke može da napravi “haos”. Sećamo se utakmica protiv Srbije, poraza rezultatom 5:0 u Lvivu i 2:2 uz gol Besjedina u 93. minutu na Marakani. Sećamo se i da su Ukrajinci pored Orlova i Portugala plasman na Evropsko prvenstvo obezbedili kao prvi u grupi. Ali, iako oslabljena neigranjem Virdžila van Dajka, Holanđani sa razlogom očekuju visoki plasman svoje reprezentacije.

Kompletnu ponudu za klađenje pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pokuševski se “pohvalio” svojim urnebesnim izvođenjem auta na kraju NBA sezone, pa otkrio da li će igrati za reprezentaciju (VIDEO)

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski na velika vrata je ušao u NBA ligu kao visokopozicionirani pik na Draftu, kada ga...

POVEZANE OBJAVE